Obiteljska tvrtka Agroklas d.o.o. iz Zlatar Bistrice uvozi i prodaje Lamborghini i Pasquali traktore, kao i sve poljoprivredne priključke, isključivo talijanske proizvodnje. Za sve proizvode u ponudi pruža usluge servisa i tehničku podršku. Lamborghini traktori pripadaju onima vrhunske tehnologije – kupnjom Lamborghinija kupujete moćan traktor, za sve potrebe na poljoprivrednom gospodarstvu. Lamborghini traktori osiguravaju iznimnu udobnost vozaču. Odlikuje ih laka upravljivost, elektronska kontrola brzine okretaja motora, višebrzinski prijenos. U tvornici u Trevigliu dnevno se proizvede 120 traktora. Lamborghini je dio grupacije DEUTZ – FAHR koja proizvodi kompletan program traktora, od 25 do 265 KS.

BRZ I KVALITETAN SERVIS

Za sve proizvode kupljene u Agroklasu osiguran je kvalitetan, brz i pouzdan servis u ovlaštenim servisnim radionicama. Radionice su opremljene suvremenim alatima i opremom čime su u mogućnosti u vrlo kratkom vremenu otkloniti svaki zastoj. Osim u sjedištu Agroklasa za područje Zagorja, četiri su ovlaštena servisa – Bošnjak servis u Pleternici, Vultur u Roču, Automehaničarska radiona Mutak u Loboru i Servis Darko u Ozlju. Vrlo je važno imati kvalitetan servis jer stvara sigurnost kod potencijalnih kupaca koji se tada lakše odluče za kupnju. U svim radionicama ugrađuju se isključivo originalni rezervni dijelovi na koje Agroklas daje jamstvo.

UVIJEK NA STRANI KUPACA.

Kako bi riješili eventualne probleme, vrši se pregovaranje s proizvođačem kako bi kupac bio zadovoljan. Partnerstvo je puno razumjevanja i dobre logistike pa se svaki eventualni problem riješi u najkraćem mogućem roku. Najbolja potvrda korektnog odnosa s kupcima je njihovo vraćanje po novi traktor ili priključke. Osim toga, u slučaju kupovine traktora kreditom, u Agroklasu se sve odrađuje s bankom tako da kupac u banku dolazi samo potpisati.
Agroklas nudi i traktore Pasquali (vrlo zanimljive voćarima i vinogradarima) te kompletan asortiman priključaka isključivo talijanske proizvodnje. U ponudi je kompletan program Gallignani (omotači, balirke, preše i dr.), zatim sve iz programa Maschio (malčeri, freze i dr.), Gaspardo sijačice (tvornica – Maschio, Gaspardo, Terranova), program BCS kosilice strižne, diskaste te motokultivatori. Agroklas ima proizvode još nekolicine renomiranih svjetskih proizvođača – plugove Moro Pietro, prikolice Tehnostroj.

Osim snage i moći traktora Lamborghini te besprijekornog servisa, prošlogodišnja prodaja značajan je rezultat poslovanja Agroklasa. Puno raditi i biti korektan tajna je uspjeha Agroklasa za postizanje iznimnih rezultata u poslovanju.

ORIGINALNI ZAMJENSKI DIJELOVI.

Kvaliteta se isplati. Već i najednostavnije komponente SDF proizvoda svjedoče o isključivom i kompleksnom planu i procesu proizvodnje u kojem se stalno koriste najviši standardi i kvaliteta materijala kao i montaže. Samo korištenje originalnih zamjenskih dijelova jamči na dugo vrijeme sigurnost učinaka i funkcije proizvoda SAME, LAMBORGHINI, DEUTZ-FAHR i HÜRLIMANN.


TEMELJNI PODACI TVRTKE:

AGROKLAS društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu i usluge - AGROKLAS d.o.o.

SJEDIŠTE: 

Gornja Brestovečka 34
Zlatar Bistrica

OIB: 01769874664