630-ws-ps-max-uvod.jpg

Kosilica BCS

630 WS Max

BCS 630 WS Max EasyDrive PowerSafe® kosilice imaju mjenjač sa tri brzine naprijed i tri nazad s EasyDrive hidromehaničkim mjenjačem i hidrauličkom spojkom PowerSafe®. Ova kombinacija znači maksimalnu udobnost u vožnji i savršeno upravljanje strojem. Motori su benzinski 10,7 KS Honda GX340 Alps i 10 KS Yanmar LN100 dizelski motor. Dostupne letve, od 115 do 180 cm širine, su u „Laser“, „Laser Elasto“, sa srednjim reznim prstima i Duplex verziji. Prijenosi, koji podržavaju i pokreću rezne letve, dostupni su kao modeli “Torx” u uljnoj kupci koji ne zahtijevaju održavanje.

Dostupni priključci:
Motor Gorivo Starter Snaga KW/KS Broj brzina nap/naz  Brzi mjenjač  Kočnice  Diferencijal 
Honda GX340 Alps Benzin Potezni  8 / 10,7 3 + 3 Hidromehanički Mehanizam za upravljanje kočnica / spojka na kotačima Parkirna kočnica Ne
Yanmar LN100 Dizel Potezni  7,5 / 10 3 + 3 Hidromehanički Mehanizam za upravljanje kočnica / spojka na kotačima Parkirna kočnica Ne
graf-630-ws-ps.jpg
EasyDrive sustav
Patentirani hidromehanički reverzni sustav je inovacija koja omogućava pomicanje naprijed i natrag bez korištenja kontrole spojke motora, već jednostavno rukovanjem kontrolom na upravljaču. Kod rada, EasyDrive® zaobilazi spojku, uz prednost da nije uključen i isključen za svaki manevar. To uvijek omogućuje maksimalni zakretni moment i zaštitu mjenjača, uz smanjenje održavanja i povećanje vijeka trajanja stroja.

  • VISOKE PERFORMANCE
  • SAVRŠENO UPRAVLJANJE STROJEM
  • SMANJENJE ODRŽAVANJA
  • UGODAN POLOŽAJ ZA VOŽNJU
1.jpg
Powersafe
Hidraulička mokra spojka poboljšava performanse i svestranost stroja, omogućujući veći zakretni moment uz povećanu sigurnost i udobnost. Bez održavanja ili podešavanja, PowerSafe® ima praktički neograničen životni vijek, čak i u teškom korištenju s alatom s izmjeničnim kretanjem (rezne letve) ili u upotrebi pri visokoj inerciji (kosilica ili heavy-duty kosilica).

  • PERFORMANCE
  • POUZDANOST
  • SIGURNOST
  • UDOBNOST
2.jpg